martes, 12 de enero de 2010

AULA OBERTA I EL 2010


Hem començat un nou any. Des de l'Aula Oberta de Corbera, també tenim bons propóstis per aquest any que acaba de començar. Els nostres alumnes són més grans. Dani ha tornat de les vacances molt orgullós, mostrant la roba que estava estrenant. Jordi, durant el dia més fred de l'any, ens ensenyava la seva samarreta negra que havia rebut com a regal. Miriam estrenaba forat al costat de la seva orella. Encara patía una mica de dolor, pero, anava orgullosa amb els seu nou piersing. Edu, estrenaba teléfono d'última generació. Nil, com sempre amb el seu sonriure es mantenía atent amb els seus companys. Aziz, ara porta un caire intelectual ja que porta sempre les seves olleres i Moha, com sempre, observador de la situació i bon treballador en allò que li agrada.

Ara portem uns dies preparant el blog i que ara publiquem. Podem accedir fent clic en els noms de cadascú al costat d'aquest text.

Ara, demanem als profes que tinguin la energia necessaria per portar a bon terme aquesta dura feina amb els nostres Mozart que a vegades els hi costa agafar el violí.

Bon any per a tothom.